Zašto?

...smo napravili mačku u džaku

Glavna ideja je da našim korisnicima pružimo što više informacija unapred, u samom trenutku pregledanja određenog oglasa za kupovinu nekretnine. Cilj je da Vam uštedimo dragoceno vreme u otkrivanju nedostajućih informacija i raznih sitnih slova i da Vam prosto pomognemo da donesete pravu odluku. Mnogi kupci koji su prvi put u tom procesu ne znaju šta sve treba da plate, kome, ni koliko, kao ni na kakva oslobađanja i uštede imaju pravo po zakonu. Dodatno, mnogi oglašivači jednostavno "ulepšavaju" stvarnost, pa premijum korisnici imaju priliku da pogledaju šta je to u oglasu što ne odgovara realnoj slici.

...da je koristite

Najčešće u jednom kliku (tek koliko da otvorite ekstenziju) možete dobiti finalnu cenu nekretnine i prikaz troškova. Uz još par, možete saznati da li je kupovina procenjena kao isplativa i koliko, kao i da li su prijavljene određene nepravilnosti u samom oglasu. Možete praviti kolekciju svojih odabranih oglasa, bez obzira na kom sajtu se nalaze i dobiti dodatne savete. Za one koji ne žele da plate ništa (a znamo da naš narod nije preterano raspoložen da plaća za digitalne proizvode i usluge :) ), tu je i besplatna verzija. Naravno, ona nema sve funkcionalnosti, jer prosto ništa ne bi imalo poente da je tako :)

...postoje besplatna i plaćene verzije

Želeli smo da pružimo neke osnovne funkcionalnosti svima, kako bi makar mogli da izračunaju troškove na lak način. Naravno, kako kupci stanova po svojoj definiciji nisu socijalna kategorija, pažljivo smo podelili funkcionalnosti tako da one najkorisnije završe isključivo u premijum verziji :) Razlike među verzijama možete videti ovde.