Uslovi korišćenja kompanije "Pig in a Poke LLC"

Poslednje ažuriranje: 2024-05-05

Dobrodošli na portal "Mačka u džaku", u vlasništvu i pod brendom kompanije "Pig in a Poke LLC" (U daljem tekstu KOMPANIJA). Ovaj tekst je osmišljen kako bi razumeli koje usluge pružamo i pod kojim uslovima.

Opis usluga

Naše usluge uključuju analizu oglasa za nekretnine i poboljšavanje celokupnog iskustva procesa kupovine.

Prihvatanje uslova

Korišćenjem naših usluga slažete se da ćete biti obavezani ovim Uslovima korišćenja. Ako ne prihvatate ove uslove, molimo Vas da ne koristite naše usluge.

Odgovornosti i Ponašanje Korisnika

Slažete se da koristite naše usluge zakonito i etički. Odgovorni ste za tačnost podataka koje unosite uključujući, ali ne ograničeno na: prijave nepravilnosti vezanih za određene nepokretnosti, kao i komentare na našem blogu.

Registracija

Naše usluge ne zahtevaju registraciju sa korisničkim imenom i lozinkom. Možete se prijaviti putem svojih Google, Facebook ili Twitter naloga.

Pretplata

Naše usluge su dostupne besplatno, kao i u osnovnoj i premijum verziji, koje uključuju dodatne funkcionalnosti. Osnovna verzija NEMA probni period, pa je za njeno korišćenje potrebno odmah izvršiti plaćanje. Premijum verzija nudi BESPLATAN probni period u trajanju od 7 dana. Za korišćenje istog, potrebno je uneti validne podatke o instrumentu plaćanja (kreditna ili debitna kartica koja podržava plaćanje na Internetu, Google ili Apple pay). Ukoliko prekinete pretplatu pre isteka probnog perioda, neće Vam biti naplaćeno ništa, a pristup premijum funkcionalnostima će biti omogućen sve do isteka probnog perioda. U suprotnom, nakon isteka probnog perioda, biće Vam naplaćen iznos pretplate za odabrani period.

Obrada plaćanja

Plaćanja karticom obavlja Stripe. Slažete se da ćete se pridržavati uslova i odredbi Stripe-a prilikom vršenja plaćanja putem naše platforme.

Dodatak (ekstenzija) za Web pregledač

Naša ekstenzija pokreće se lokalno na Vašem pregledaču kako bi pružila funkcionalnosti analize nekretnina. Slažete se da ćete koristiti ekstenziju isključivo za njenu namenu i nećete je koristiti za ilegalne ili štetne aktivnosti.

Korisnički generisani sadržaj

Možete koristiti našu platformu za dodavanje nekretnina u omiljene, prijavu problema ili slanje recenzija. Vi ste odgovorni za sadržaj koji šaljete i morate se pridržavati naših smernica i važećih zakona.

Intelektualna Svojina

Sadržaj i softver koji se pružaju kroz naše usluge su vlasništvo "Pig in a Poke LLC" i zaštićeni su zakonima o intelektualnoj svojini.

Odricanje od Garancija i Ograničenje Odgovornosti

Naše usluge pružamo „kakve jesu“ i odričemo se svih garancija. Naša odgovornost je ograničena do maksimalnog obima dozvoljenog zakonom.

Jurisdikcija

Naša kompanija je registrovana u Wyomingu, SAD-u, ali pružamo usluge u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Ovi uslovi su regulisani zakonima savezne države Vajoming, SAD. Svi sporovi će biti rešavani arbitražom ili na sudu nadležnom u Vajomingu.

Kontakt informacije

Ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti u vezi s našim Uslovima korišćenja, molimo vas da nas kontaktirate preko kontakt forme.